Jeg har installeret en OCZ SSD disk på 60 GB i min ene pc (stationær).
Jeg vil sige med det samme jeg kan virkeligt mærke hastigheds forskel fra den gamle Samsung 500GB 7200 rpm harddisk til den nye SSD.

Jeg testede den på arbejdet inden jeg tog den med hjem. Jeg installerede OCZ'en i en Lenovo T-400. Jeg streamede vores standard image på den. Jeg fandt en anden T-400 med samme nyindstalleret image på. Testen var meget enkel. Tænd begge laptops på samme tid.
Resultatet var ligeså overbevisende. T-400'eren med SSD-disken bootede til login billedet på mindre en ½ tid af T-400'eren med den gamle standard monteret harddisk.

OCZ VertexSSD kan varmt anbefales især til Windows 7, der virkelig er optimeret til at køre på SSD.

Desværre er prisen pr. GB stadig i den meget pebrede ende, så mon ikke det varer et års tid før SSD får sit kommercielle gennembrud.

Jeg tror især at bærbare enheder kan få glæde af denne form for lagermedie, da jeg synes at harddisken på en bærbar altid er i særklasse langsom.

Når prisen er til det, kunne jeg tænke mig smide 3 stk SSD i min store stationære pc og binde dem sammen i et raid5. Hvis raidcontrolleren kan følge med tror jeg det vil give en utrolig høj read / write performance. Jeg glæder mig til at prøve. http://www.ocztechnology.com/products/solid_

http://www.ocztechnology.com/images/Vertex_S