Jeg sidder her i Gardemoen Lufthavn. Jeg har været her i 1½ timer og skal vente yderligere 1½ time. (Det endte med 3 timer yderligere, da flyet var forsinket)

Her er intet at lave, derfor skriver jeg til min kære hjemmeside.

Jeg har været i Oslo i nogle dage, for at afslutte vores fælles nordiske AD-projekt. Det har været greit, selvom jeg som sædvanlig, fik en dårlig hoteloplevelse. Da jeg ankom til Sjôlyst, vores hotel I Skøyen, og viste den unge mand bag skranken min reservation, lignede han en der havde stærke smerter.
Jeg ankom kl. 20:30 og mit værelse var ikke bekræftet i tide og givet ud til en anden.

Jeg var blevet forsinket, da bagageslæberne i CPH, tabte en autorude lige bag flyet hjul.
De skulle støvsuges op inden vi kunne taxi ud til startbanen. Så det kostede 40 min. Som dog blev indhentet lidt på turen.

Det er fordi jeg skulle betale med bonuscheck og havde glemt at taste mit crditcard ind så de kunne bekræfte at jeg kom sent. Nå men den flinke mand ringede til et andet Scandic Hotel som havde plads til mig. Det viste sig at være Skandic i Høvik. Det blev 200,- med en taxi.
Men det var kortere end min tur til Fredrikstad sidste gang.

Det kostede så 300,- at komme tilbage til Skøyen da der var morgen trafik.

Som de fleste ved er Norge et dyrt land. Den kendte historie med ½ agurker er god nok. Se mit link forneden på siden.
Oksesteg koster 319 n.kr pr kg, men de har råd til det, de kære nord-arabere.
Oliepengene sidder løst heroppe lidt nord den fattige del af Europa.

Jeg har lige spiste et flûte fra ”Upper Crust”, den var god og dyr. 62 norske $ for maden og 23 for en flaske vand. Så er den fandeme også betalt og jeg er mæt i ca. 1 time.

Nu sidder jeg så i Gardemoen, en lufthavn, jeg snart kender til døde efter mine mange ture herop.
Lad mig indskyde den bliver ikke mere interresant med tiden.

Jeg havde indstillet mig på at bruge min spildtid her til at læse Stieg Larssons nye bog, som jeg har med. Desværre glemte jeg at tage den ud af kufferten inden jeg checkede den ind. Vorherrebevares, sikke noget lo…

Jeg har heldigvis en godt sæde i den Airbus 321 der skal fragte mig hjem. 10D er mit yndlings sæde. Det er gangpladsen ved nødudgangen, med ekstra benplads. Når jeg så kommer hjem kan jeg hente min bil på parkeringpladsen og betale 500-600,- i afgift, så vi danske kan også være med på de dyre noder.