Canon EFS 18-200 IS


Jeg har købt mig et nyt objektiv til mit Canon EOS 600d, da mit 17-85mm gik i stykker.
Valget faldt på dette fine all-round objektiv Canon EF-S 18-200mm F/3.5-5.6 IS. Jeg købte det i Kamerahuset, som jeg efterhånden har brugt i mange år. Altid fin betjening og super priser.

Info:
Kompakte mål og 11x zoom gør dette objektiv til det ideelle standardobjektiv for den aktive fotograf. Takket være 4-trins billedstabilisatoren fungerer dette objektiv også fremragende i svagt lys.


Features

11x zoom 18-200mm
4-trins billedstabilisator
Registrerer automatisk panorering og brug af stativ
Nærgrænse 0,45m
Asfæriske og UD-linser
Super-Spectra coating modvirker overstråling
Zoomlås
Cirkulær irisblænde for flot baggrundssløring


Kraftig og kompakt alsidig zoomKompakt, let og lysstærk
EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS er et kompakt EF-S-objektiv med stort zoomområde - cirka 11x. Det dækker området 18-200mm zoom, hvilket svarer til 29-320mm på et 35mm kamera. Den største blændeåbning er på f/3.5-5.6. EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS henvender sig til alle lige fra begyndere til avancerede amatører, som går efter en zoom med optisk billedstabilisering og et stort zoomområde. Den vejer tilmed kun 595 g og måler 78,6 x 102 mm. Objektivet har en nærgrænse på kun 0,45m på alle brændvidder.

EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS er beregnet specielt til EOS-kameraer med EF-S-objektivfatning, herunder EOS 50D, EOS 1000D, EOS 450D og tidligere modeller.

UD- og asfæriske linser
Høj billedkvalitet kan opnås, fordi zoomen er opbygget med to højpræcisions asfæriske linser, der korrigerer optiske fejl som fortegning og uensartet skarphed. Kromatisk aberration er udbredt på vidvinkelobjektiver. Det modvirker objektivets to UD-linser, der sikrer optimal billedkvalitet og skarphed fra billedhjørne til billedhjørne.

Super Spectra Coating
Canons patentbeskyttede linsecoating minimerer reflekser og overstråling, der opstår, når lyset reflekteres fra kameraets billedsensor og mellem de enkelte linser. Lystransmission er forbedret og reflekser reduceres, så billederne bliver skarpe og kontrastrige.

4-trins Billedstabilisator
En 4-trins Billedstabilisator specielt konstrueret til netop dette objektivs brændviddeområde modvirker den uskarphed, der kan opstå, når billeder tages håndholdt eller ved lange lukkertider. Automatisk detektering af panorering sikrer effektiv stabilisering også på motiver i bevægelse. Og fordi stabiliseringen foregår i objektivet, kan effekten ses i søgeren under optagelsen.

Robust konstruktion og miljøvenligt glas
EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS zoomen er robust konstrueret, så den kan tale at blive brugt flittigt af også af fotografer, der kræver noget af deres udstyr. Der er udelukkende anvendt miljøvenligt blyfrit glas i objektivet.

http://www.kamerahuset.dk/product/canon-ef-s