Jeg sidder i skyggen i den danske skov et lille bitte buskads, et offer for rov industrier baner vejen gennem skov gennem sø efterlader tomrum hvor alting vil dø jeg forstår ingenting hvornår fatter de det skal der gøres noget nu, haster det jeg for sløv jeg for doven vil hellere sidde her lad maskinerne passere, æde alting æde mere så længe solen skinner, skinner solen på mig min tankegang er simpel for mig er livet en leg har mit job har min bil, har nået det jeg skulle nå sidder og køler af, lader tiden forgå lever for i dag, jeg passer mig selv, jeg er nr. 1 i mit spil. jeg er den danske helt vil ikke forstyrres af miljøbevidste tumper, fis af, forsvind, lad mig være for jeg sumper.

La la lal lala. Og jeg sumper…

Jeg går en tur ned af strøget i min helt egen verden fri som en fugl ænser ikke min færden men hov, hvad er det der sker, lokummet brænder fire mænd tæsker løs på en stakkels iraner han bløder som han ligger der og beder om nåde hvorfor folk går forbi ham er sgu sandelig en gåde stakkels mand brutale svin jeg må gøre noget men nej for resten jeg har travlt med at nå toget hvis jeg havde tid havde de fået nogle på lampen hvis jeg ikke havde så travlt skulle jeg satme stoppe kampen det jo tanken der tæller, man skal hjælpe sin næste det går jo ikke at alle mennesker render rundt og lader sig tæske vandrer videre mens sirenerne de fanger mit øre satans til pansere tror de kan køre som skøre nu har de fanget ham iraneren væk er de fire tumper hvis de spørger mig har jeg intet set, for jeg sumper.

La la lal lala. ja jeg sumper…
La la lal lala. for jeg sumper… La la lal lala. og jeg sumper… La la lal lala. ja jeg sumper…

Otto Brandenburg: Der er nok som går og sysler med at sprænge kloden væk jeg vil ikke have skærmysler og kanoner bag min hæk mens de andre går og sveder for at giv hinanden lak vil jeg pusle med rødbeder, selleri, pastinak. Tro det nu eller ej, jeg er ikke helt perfekt har en gæld i kiosken ja du hørte korrekt derfor piner det min sjæl, det til min store irritering når jeg hører om Hr. Belli og hans gældsanering typisk for de kendte de har det sgu for let sidder på deres flade laver en plade der bliver et hit hvad med mig jeg åbenbart under 2. sortering betaler min skat men får aldrig sanering nok om det, det skal fandeme ikke spolere min dag det nu tid til tv bingo nu skal jeg slappe af krydser tallene af der en række der er to splitte mine bramsejl jeg har bingo 1000 kr. ned i foret jeg er for heldig takker mine guder og tak til June og Hr. Belli det skal fejres med en iskold kande lumumba sætter mig tilbage nyder livet mens jeg sumper.

La la lal lala. ja jeg sumper… La la lal lala. og jeg sumper… La la lal lala. ja ja ja ja jeg sumper… La la lal lala.

Jeg er Rolig-Jan - jeg er den danske mand og jeg gør hvad jeg kan for det danske land jeg nr. 1 på mit felt, bare pas dig selv har Tordenskjold bag min ryg, jeg er den danske helt La la lal lala jeg den danske helt, ja jeg sumper La la lal lala jeg den danske helt, ja jeg sumper hårdt.

zolex logo


Last shown lyrics on ZoleX.dk are :

Teddy Edelmann - Himmelhunden

Morrissey - Tomorrow

Scissor Sisters - Harder You Get


Search in ZoleX lyrics archive :


More lyrics by
Rockers By Choice



Engel

Sumper

Tag Mig Som Jeg Er